Judo A-Zeven Bokaal

De Stichting Judo A-Zeven organiseert 6 keer per seizoen een gezamenlijk toernooi, de Judo A-Zeven Bokaal. De A-Zeven bokaal is bedoeld om beginnend (wedstrijd)judoka’s te laten proeven aan de wedstrijden.

De A-Zeven bokaal is een competitie voor clubs die meewerken met de Judo A-Zeven. Dit zijn met name clubs uit Friesland. Elke maand is er een ronde waar je punten kunt verdienen. Als je genoeg punten hebt verdient win je een gekleurde Battle Award! Dit loopt net als de banden op van geel tot en met zwart. Nadat je de Zwarte Battle Award en de beker gewonnen hebt, ben je klaar met de A-Zeven bokaal.

Alle rondes worden iedere maand in de regio Friesland gehouden, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk en St. Annaparochie. Per ronde judo je meestal 3 wedstrijden

Aan de hand van de uitslagen in voorgaande rondes wordt een poule-indeling gemaakt. Zo worden de poules zo goed mogelijk op niveau afgestemd.

Tijdens de A-Zeven bokaal hangt er een gemoedelijke sfeer, een prima klimaat om veel te leren over het wedstrijdjudo. Ook voor vele ouders een leerzame dag! Aan het begin van de wedstrijden wordt er door de organiserende club gezorgd voor een gezamelijke warming-up. De competitie is een groot succes en mogen we trots zijn op het aantal deelnemers. Robert Cruijff regelt de volledige organisatie van de A7 Bokaal. Robert is te bereiken op het volgende mail adres: A7bokaal@judoa-zeven.nl .

Deelname aan de A7 Bokaal is mogelijk voor de -12 judoka’s en nog geen Oranje band. Hierop zijn 2 uitzonderingen.
1.Als gedurende een seizoenshelft de oranje band word gehaald mag deze seizoenshelft afgemaakt worden.
2.Iemand met een oranje band en voldoende punten om in één seizoenshelft de bokaal te halen mag nog een seizoenhelft mee doen.

inschrijfformulier

Opgeven voor deelname aan de A7 Bokaal kan via de eigen vereniging door middel van een opgaveformulier of via de website met vermelding van de club waar je judoot.

Je ontvangt van de club een inschrijfformulier of een verzoek om je in te schrijven via de website.

Aanvangstijden

De aanvangstijden worden een week van te voren via de mail bekend gemaakt

Puntenstand

Alle judoka’s die meedoen aan de competitie verdienen aan elke wedstrijd punten, deze punten worden elke maand bij elkaar opgeteld. Bij elke 30 punten verdien je een battle award. Beginnende met de gele en eindigend bij de zwarte met natuurlijk een echte beker! Benieuwd naar de huidige stand?
hier onder punten stand.
punten stand tot en met oktober 2021

Foto’s A7 Bokaal

DSC05412